Termeni și Condiții

TERMENII SERVICIULUI

Acest site este operat de către animania, cunoscut și ca animania.ro. Pe întreg site-ul, termenii „noi” și „nostru” se referă la animania. animania oferă acest site, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici. Termenul „animania” pe întreg site-ul se referă la animania.ro.

Prin accesarea site-ului nostru vă implicați în „Serviciul nostru” și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termenii Serviciului”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici menționate aici și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând, fără limitare, utilizatorii care sunt vizitatori, spectatori și/sau contribuitori ai conținutului.

Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu este posibilă accesarea site-ului sau utilizarea serviciilor.

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate pe site-ul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și/sau modificărilor pe site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Animania își rezervă dreptul de a elimina orice fișiere care compromit securitatea serverului, utilizează excesul de bandă sau altfel este malign. Următoarele tipuri de fișiere nu pot fi încărcate în niciun caz:

  • Fișiere care încalcă drepturile de autor ale oricărei entități.
  • Fișiere care sunt ilegale și / sau încalcă orice legi.

TERMENI DE UTILIZARE

Animania nu își asumă nici-o răspundere pentru legăturile pierdute sau corupte, fișierele sau adresele URL ale fișierelor mutate. Este responsabilitatea utilizatorului să urmăreasc[ aceste informații.

POLITICA JURIDICĂ

Acești Termeni și condiții pot fi modificați fără avertizare prealabilă. Folosind animania, utilizatorul este de acord sa nu implice animania in nici un fel de actiune legala. animania direcționează responsabilitatea juridică deplină asupra conținutului fișierelor încărcate către animania utilizatorilor individuali și va coopera cu proprietarii de drepturi de autor și cu entitățile de aplicare a legii în cazul în care fișierele încărcate sunt considerate a fi în încălcarea acestor Termeni și condiții.

Toate fișierele sunt protejate prin drepturi de autor pentru proprietarii lor. animania nu este responsabil pentru conținutul oricăror fișiere încărcate și nici nu este afiliată cu nici-o entitate care poate fi reprezentată în fișierele încărcate.

PARTENERI DE TERȚĂ PARTE

Anumite conținuturi puse la dispoziție prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terțe părți.

Link-urile terță parte de pe acest site vă pot îndruma către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terță parte sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru nici-un prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, afirmațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Animania respectă intimitatea vizitatorilor și se angajează să o protejeze. Clienții pot vizita cele mai multe pagini și link-uri de conținut de pe site-ul web animania, fără să se identifice sau să furnizeze informații personale sau financiare. Cu toate acestea, dacă un utilizator dorește să deschidă un cont, solicităm utilizatorului să furnizeze către noi anumite informații care nu sunt publice, de ex. Adresa de email. Animania nu va dezvălui niciodată informațiile personale ale utilizatorilor înregistrați entităților terțe neafiliate.